fotoarts.pl - forum fotograficzne :: Zobacz temat - Prosze o pomoc.
forum fotoarts.pl

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: katalog stron foto

Prosze o pomoc.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia cyfrowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Darox

młody wyjadacz
młody wyjadacz

Pomocy: 2
Aparat: Canon EOS 50D

PostWysłany: Czw Sty 05, 2012 6:00 pm    Temat postu: Prosze o pomoc. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey wszystkim, otoz ostatnio zlozylem papiery n Universytet w Derbyi juz mnie zaprosili na rozmowe, mam ze soba przyniesc 20-25 zdjec w rozmiarze od a3 do a2.

I problem lezy w tym iz niemam jeszcze tylu zdjec! Bynajmniej takich ktorymi mogl bym sie pochwalic!

na www.d-sphotography.co.uk mozecie znalesc moje prace , wiele z nich pojdzie ze mna ale wiele musze jeszcze zrobic, i dlatgo pisze do was o pomoc, chce zrobic jakies zjecia advertising/commercial ale nie wiem czego ;/

wpadlem na to

http://chriscollinsstudio.com/#/section=1&image=16
i naprawde mnie sie podoba, ale no nie mam pojecia jak sie zabrac za to, a zwlaszcza te tlo ;/ co moglo byc uzyte?? Skruszony lód i np 1/5 naswietlania??

Ogolnie musze zrobic pare dobrych zdjec w przeciagu miesiaca, bo 14 lutego mam juz spotkanie!

Mam nadzieje ze ktos siedzi troche w studiu i cos dopomoze.

Fotoking_pl

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik

PostWysłany: Wto Maj 15, 2012 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda,ze tak późno trafiłęm na ten temat,może pomógłbym wcześniej i coś doradził. Napisz co i jak Ci się udało- jeżeli oczywiście zaglądasz jeszcze na forum.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia cyfrowa Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: