fotoarts.pl - forum fotograficzne :: Zobacz temat - fotografia otworkowa - jak zrobić zdjęcie pomieszczeniem?
forum fotoarts.pl

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: katalog stron foto

fotografia otworkowa - jak zrobić zdjęcie pomieszczeniem?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia tradycyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zbyniox

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik

PostWysłany: Sob Mar 13, 2010 7:27 pm    Temat postu: fotografia otworkowa - jak zrobić zdjęcie pomieszczeniem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem raczej laikiem. Robię zdjęcia aparatem otworkowym. Słyszałem że ktoś robił fotografię swoim pokojem. Też chciałbym zrobić foto swoim pokojem ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że to droga i długotrwała sprawa.
Na początku myślałem, żeby obkleić wszystkie ściany i wyposażenie papierem światłoczułym. Ale czy nie lepsze byłoby wymalowanie wszystkiego emulsją światłoczułą? Tylko jest pytanie jak to wszystko wywołać i utrwalić?
Proszę o jakąś pomoc Smile

Pozdrawiam,
Zbyszek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz

Pomocy: 42
Aparat: na film zwojowy

PostWysłany: Nie Mar 14, 2010 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

użyj papieru RC a wołaj za pomocą mopa, działa
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia tradycyjna Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: